Trænings dag 9 sept

Trænings dage:

Er et nyt tiltag, hvor vi vil give interesserede mulighed for at prøve denne sport. Det er både til nye i sporten som gerne vil have tips og tricks af de mere garvede i sporten og til dig der aldrig har prøvet det før.

Hvordan foregår det?

Dagen vil typisk starte kl. 10. på Rømø, Sønderstrand.

Hvis du bare gerne vil over og prøve om det er noget for dig, så er det vigtigt vi får besked i god tid. Så vi kan have det rigtige udstyr med. Som helt novice og ikke selv har noget udstyr, så mail til: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. DK70 og meld din ankomst. Det koster 250,- i det beløb stiller vi udstyr til rådighed, undervisning og samt et års medlemskab. Pengene overføres senest 3/9 til konto nr: Reg nr 6840. Konto nr. 1345613. Husk at skrive navn og antal personer, så vi er sikre på hvem der har indbetalt.

Pengene skal være overført senest mandag samme uge og der skal Michael også senest have besked på mail.

Første trænings dag er 9 september 2012.

Vi vil være at finde på Sønderstrand, Rømø. Længst mod vest på kitebuggy området. Se efter trailere med DPK mærke på.

Medbring varmt og vindtæt tøj. Har du en hjelm der passer dig, vil det være en rigtig god ide, at du også tager den med.

Der vil være mulighed for frokost og lidt til kaffen. Prisen er 75,- for dette. Heidi DK118 skal have besked senest mandagen før på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Beløbet overføres til konto senest 3/9 nr: Reg nr 6840. Konto nr. 1345613 husk navn.

Kan der samles en gruppe på min. 5 personer kan andet tidspunkt også aftales.

 

Nyheds brev