Sæson 2014/15

 

SÅ er der snart tid igen til at der skal køres ræs.

D. 16 August starter vi op på Rømø.

I den forløbne sæson har der været flere der har deltaget, end det har været i længe. Og der er et super godt humør og sammenhold blandt de deltagende.

NYT: Fra og med den nye sæson, SKAL der køres med fullface hjelm. Er bestemt fra KBA, så det skal vi. Har du endnu ikke fået dig en, så vil vi gerne anbefale JUST-FLY, deres hjelme er lette, lækre at have på.

Af andre nye ting kan nævnes at der afholdes løb på Fanø. Det gør der over en hel weekend. I øjeblikket er der  forhandlinger igang om at gøre tingene billigere, færge, camping og mad, dermed bliver det også en pakke løsning der købes. Fanø er ikke oversvømmet som vi kender det fra Rømø, derfor vil vi gerne prøve at afholde løb derovre. Ydermere er det faktisk tilladt at køre på ca 5 km strand.  Ang. Fanø turen vil det være nødvendigt at forhånds tilmelde sig, så vær opmærksom på dette. Planen er PT at mødes fredag kl 20.00 i Esbjerg.

D 25. okt er der North Fun. Her er der spændende ting i vente.

Det kan lige nævnes at på alle løbsdage de sidste to år, er der også blevet kørt løb.

På det netop afholdte FUN CUP 2014, hvilket var en god oplevelse. Selvom der ikke var så meget vind, blev der dog afholdt forskellige discipliner.

1/20 (1 time og 20 minutter) Le Mans, som DK37 vandt.

3 hold blev der lavet, de fik hver en Zebra Buggy. den skulle samles hurtigst muligt, alle tre piloter skulle på skift ned og vende omkring et mærke. Det hold der blev først færdig vandt. VIDEO DK 69 og DK114 løb med sejren.

DPK siger mange tak til DK89 for et kæmpe stjerne telt, det er vi rigtig glade for. Det vil vi bruge fremover og DK105, er gået igang med at lave 3 sider til teltet, så der også er lidt læ derinde.

Se billeder fra FUN CUP 2014