2016

Så er der tid igen.

Der er lagt datoer ud for hele 2016. Så nu kan du godt aflyse Moster Gerda's føsda.

Vi har været nødsaget til at tage en søndag i brug, nemlig d 14 august. Da GPA har buggycamp ugen op til, og weekenden efter er der EM i det Sydfranske. Gad vide om nogen tager med til EM?

De sidste år, har en del danskere også deltaget i buggycamp og kørt med i de tyske løb, det er på Rømø. Det har været hyggeligt at mødes med andre, og at samles over en hel uge til buggy sjov.

Med det nye år, kommer også kontingent indbetalinger. Se på hjemmesiden under kontingent.

På den sidste Generalforsamling har vi diskuteret meget hvad vi kan gøre ved vores Pit-kultur. Bestyrelsen besluttede at der ingen regler skal være i pitten. JAMEN HVA SÅ....? Vi skal alle tage hensyn til hinanden. Det er ok at bede en anden om evt at flytte sin kite lidt eller få lidt bedre styr på den. Kite kan være på en god lige række. Lad os hjælpe hinanden, så vi kan blive bedre til det. Tyskerne har ingen regler i pitten, og de er trods alt flere end os. Så den må vi tage til os. Skulle det gå så galt og det slet ikke duer, så indfører RM de gamle regler mæ de vuns.

D 7 maj, som i kan se er der DM 5 og Fisly Euro Cup. Det betyder at alle europæiske piloter, som har lyst kan kører med i det løb, da DM 5 er en afdeling af Euro Cup. Det har vi sagt ja til, da vi godt kunne tænke os at prøve kræfter med lidt flere piloter end vi normalt er. Men vi kommer til at mangle folk ved vendemærker, så er der nogen der kender nogen der har lyst, så sig endelig til.